20-02-2015 MÜZİK

ERKAN BEKMEZ İLK ALBÜMÜNÜ ÇIKARTI

Bolu - Göynüklü ses sanatçısı Erkan Bekmez, Bolu ve Göynük yöresel türkülerinden oluşan ilk albümünü çıkarttı.

ERKAN BEKMEZ İLK ALBÜMÜNÜ ÇIKARTI

Güzel sesi ve güçlü yorumu ile aranan sanatçısı Erkan Bekmez’in dört türküden oluşan albümü Cinan Müzik tarafından çıkarılıp, müzik marketlerde ki raflarda yerini aldı. 

Erkan Bekmez’in, TRT Müzik İnternet partalından da dinlenebilen albümü sevenleri tarafından büyük ilgi görüyor. “Evlerim Evlerim, Melek Hanım, Değirmen Tepesi” gibi Türküleri’nin yanı sıra kendi bestesi olan Köroğlu’nun Torunuyuz oyun havası da yine bu albümünde yer alıyor.

Göynük Kaymakamlığı tarafından kendine Teşekkür Ödülü verilen Erkan Bekmez; İstanbul- Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde eğitim almış olup, yine o yıllarda Amir Ateş,  Ayhan Haksal, Alaattin Pakyüz gibi değerli hocalardan dersler aldığını ifade etti. Daha çocuk yaşlarında çevresinde bulunanların kendinden hep türkü söylemesini istediklerini ve o küçük yaşlardan beri de türkü söylediğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Albüm çıkışı ile en büyük hayalimi gerçekleştirdim, inşallah yüce Rabbim mahcup etmez” dedi.

Mütevazı, sevgi dolu kişiliği ile tanınan, geçtiğimiz günlerde İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde Bolulu Rasim Aydın’ı ( Ama Rasim) anma etkinliklerinde sahne alan Erkan Bekmez salonu dolduran konuklar tarafından yoğun ilgi ve beğeni gördü. 

Haber: Fatma Marmara

Albümü dinleyebileceğiniz linkler

https://itunes.apple.com/tr/album/koroglunun-torunuyuz/id960066237?i=960066528&ign-mpt=uo%3D4

https://www.ttnetmuzik.com.tr/#/album-Koroglunun_Torunu-343969


Bu haber 3059 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

EMEL KILIÇ 23-02-2015 06:46

Yetenekli bir kardeşimin başarısıdır bu ilkönce kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.Göynük'te pırıl pırıl gençlerimizi bir yerlerde görmek her zaman gurur verdi bana kardeşim.Bunlardan biri de sensin sen Göynük gençliğine çokda güzel bir örneksin,Allah yolunu açık etsin.Her zaman ben de gönülden seni destekliyorum.Erkan kardeşim.

EMEL KILIÇ 23-02-2015 06:44

Yetenekli bir kardeşimin başarısıdır bu ilkönce kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.Göynük'te pırıl pırıl gençlerimizi bir yerlerde görmek her zaman gurur verdi kardeşim.Bunlardan biri de sensin sen Göynük gençliğine çokda güzel bir örneksin,Allah yolunu açık etsin.Her zaman ben de gönülden seni destekliyorum.Erkan kardeşim.


DİĞER MÜZİK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri