03-02-2016 GÖYNÜK

EMİTT FUARIN DA GÖYNÜK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT 28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tuyap Fuar Merkezinde gerçekleşti.

EMİTT FUARIN DA GÖYNÜK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

*Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT 2016 fuarında geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl Bolu il ve ilçeleri aynı stantta yer aldı.


*Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gören ilçemiz Göynük standında ziyaretçileri ağırlayan başkanımız Kemal Kazan yaptığı açıklamada; ‘İlimiz Bolu ve başta Göynük olmak üzere ilçeleri ile özellikle doğa ve kültür turizmi alanında yerli ve yabancı turistler tarafından büyük bir ilgi görmekte.

Bu kapsamda bizde ilçemizi daha geniş kitlelere tanıtmak tarihi ve kültürel değerlerimiz ile ilçemizi turizm alanında ileriye taşımanın peşindeyiz. İlimiz Bolu ve ilçeleri tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile günümüze kadar uzanan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ender yerleşim alanlarından biri. Böyle büyük bir potansiyel barındıran ilçemizin tanıtımına büyük katkısı olan bu tür fuarlara yer almaya devam edeceğiz ’dedi.


Kaynak: http://www.bolugoynuk.bel.tr/ Bu haber 1850 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri