14-05-2015 GÖYNÜK

Bolu Umut Işığı engelliler Gençlik Kulübü Derneği Göynük'te program düzenledi

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Belediyemiz ve Bolu Umut Işığı Engelliler Gençlik Kulübü Derneği iş birliği ile toplumda farkındalık oluşturmak adına bir etkinlik düzenlendi.

Bolu Umut Işığı engelliler Gençlik Kulübü Derneği Göynük'te program düzenledi


*Bolu Umut Işığı Engelliler Gençlik Kulübü Derneği tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, engelli bireyi bulunan annelere ve özel bireylere yönelik düzenlenen halk oyunları ile koro kurslar sonucunda özel bireylerin sağladığı başarı toplumda benzer durumda bulunan ailelere örnek teşkil etmesi amacı ile bir program haline getirilerek sahnelenmeye başlanıldı.


*Bu gün ilçemizde düzenlenen program öncesinde Göynyük Belediye Başkanı Kemal Kazan Dernek Başkanı Sabri Güleç ve Dernek üyelerini makamında ağırlarken günün anısına kendilerine hediye takdim etti.

Sonrasında Program çerçevesinde Dünya Engelliler Haftası anısına Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ve Bolu Umut Işığı Engelliler Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Sabri Güleç ağaç diktiler.

Ardından Belediye Salonunda düzenlenen programda Özel bireyler ve annelerinden oluşan koro, gösteri ve solo performanslar sergilendi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen program yaklaşık iki saat sürerken program sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.


Kaynak: www.herseygoynukicin.com Bu haber 2854 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri