19-12-2017 GÜNDEM

Bolu İli ve İlçeleri KDYD Önemli Konukları

Bolu İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği önümüzdeki Cuma günü önemli konuklarına ev sahipliği yapacak.

Bolu İli ve İlçeleri KDYD Önemli Konukları

 

22 Aralık 2017 Cuma akşamı saat 18.00’de Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcıları Kenan Gültürk, Ali Aydın, Av. Fethi Başaranoğlu, Cemil Şahin, Av. Mehmet Şirin, Şahin Köse, Bağcılar Kültür Müdürü Kemal Akdoğan, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü İhsan Cankar, Bağcılar Halk Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Kadın ve Aile sağlığı Müdürü Kuddusi Karagöz, Fen İşleri Müdürü Emre Urlu, Bolu İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinde bir araya gelecekler.  Ayrıca Yar. Genel Cerrah Doç. Yaşar Özdenkaya, AKP Kadın Kolları Yöneticisi Dr. Habibe Güner, İstanbul AKP Kadın Kolları Yöneticisi Gülsüm Karataş, Florya Ziya Şark Sofrası Sahibi Serap Bingöl’de davetliler arasında yer almaktadır.

Bolu İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin ünlü şeflerinin hazırlayacağı özel yemeklerin ikramı ardından Dernek ile ilgili konular üzerinde fikir alışverişi yapılacak.

 


Bu haber 1419 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri