19-06-2019 SAĞLIK

BOLU GETAT ŞİFA DAĞITIYOR

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

BOLU GETAT ŞİFA DAĞITIYOR

 Konu ile ilgili olarak açıklama yapan GETAT Merkezi hekimlerinden Dr. Nurhan PARLAK; “Uzun yıllardır tüm dünyada geniş kitleler tarafından talep gören ve yüzyıllardır uygulanan, her geçen gün bilimsel yayınlarla güvenliği, geçerliliği ve endikasyonları ortaya konan tedaviler artık ülkemizde de Sağlık Bakanlığı tarafından mevzuat altyapısı düzenlenerek uygulanmaya başlanmıştır.” dedi.

 “Hastanemizde akupunktur, kupa-hacamat, sülük, ozon, mezoterapi, hipnoz tedavi alanlarında hizmet verilmektedir. Oldukça hijyenik ve alanında uzmanlar tarafından uygulanan yöntemlerle pek çok hastamıza şifa olduk ve olmaya devam edeceğiz.” diyen Parlak; “6 aydır hizmet veren Merkezimize başvuran yaklaşık 2500 hastamızın şikayetlerinin azalması yada ortadan kalkmasıyla mutlu olduklarını görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Merkezimizde obeziteden kronik ağrı şikayetlerine kadar pek çok alanı kapsayan hizmetler veriliyor. Hastalarımızı devlet eli ile hizmet veren  ve sağlığınızı ön planda tutan merkezimizde tedavi için bekliyoruz.” dedi.

Kadınların erkek hastalara nazaran daha çok başvuruda bulunduğunu, ve yaklaşık 2500 başvurana hizmet verdiklerini belirten Parlak; “Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Getat Merkezimize kadın erkek demeden her yaş grubundan hastamızı bekliyoruz.” dedi.


Bu haber 1577 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri