26-02-2018 KÜLTÜR_SANAT

Bolu Bölge Tiyatrosu

Bolu Bölge Tiyatrosu “Diptekiler” oyunu ile Samsun’da Hayal Atölyesi 1. Tiyatro Buluşması’na katılacak.

Bolu Bölge Tiyatrosu

Bolu’yu sanat anlamında tüm Türkiye’de duyurmaya devam eden Bolu Bölge Tiyatrosu Maksim Gorki’nin “Diptekiler” oyunu ile 01 -05 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Samsun Uluslararası Tiyatro Festivali’ne katılıyor.

Bolu Bölge Tiyatrosu, Onur Yamak yönetiminde “Diptekiler” oyunu ile 2017 Yılında yaklaşık 200 oyun arasından festivale katılma başarısı göstererek “6.Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali’ne” katılmış, başarı ve büyük bir beğeniyle dönmüştü. Yine “Diptekiler” oyunu ile Samsun’da Hayal Atölyesi 1. Tiyatro Buluşması’na katılacak olan Bolu Bölge Tiyatrosu aynı oyunla 02 Mart 2018 Cuma günü Saat 19.30’da sahne alacak.  

Bolu Bölge Tiyatro Yönetmeni Onur Yamak: Samsun’da Hayal Atölyesi 1. Tiyatro Buluşması kapsamında ‘Uluslararası Tiyatro Festivali’ olacak. Bizde Bolu Bölge Tiyatrosu olarak ‘Diptekiler’ adlı oyunumuzla orada olacağız. Haftaya oyunumuzu orada sahneleyeceğiz. İlimizi sanat anlamında tüm Türkiye’de duyurmaya devam ediyoruz. Tiyatromuzu daha önemlisi Bolu’yu temsil etmek açısından büyük işler başardık ve başarmaya da devam edeceğiz. Uluslararası festivallerde yer alıyoruz ve bunu artık bir klasik haline getirmek istiyor ve başarıyoruz.”diye belirtti. Haber: Fatma Marmara


Bu haber 1498 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri