27-09-2019 SPOR

Bolu Basını, Boluspor’u Ziyaret Etti

Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Boluspor'lu sporculara Cumartesi günü İstanbulspor ile yapacağı maç için başarılar dileyip takıma baklava ikram ettiler.

Bolu Basını, Boluspor’u Ziyaret Etti

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Bülent Velioğlu ile cemiyet üyesi gazeteciler, Boluspor Kulübün Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerinde önce Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ve Boluspor yönetimi ile bir araya geldiler.

“Yeter ki Biz Birlik Beraberlik İçinde Olalım.”

Burada, hayırlı olsun ve başarı dilekleriyle konuşmasına başlayan BGC Başkanı Bülent Velioğlu; “Boluspor evet, lige iyi başlayamadı ama şunu çok iyi biliyoruz ki yönetimi, taraftarı, basını ve kentle birleştiği zaman, geçmiş yıllarda görüldüğü gibi Boluspor'un bu sıkıntıdan en kısa sürede çıkacağından bizim hiçbir şüphemiz yok. Yeter ki biz birlik beraberlik içinde olalım. Yeter ki taraftar, basın, yönetim, futbolcusu ve teknik heyetiyle birleşsin. Ben inanıyorum yeni teknik heyetlere, bugünde ziyaretine geldim, Osman Hoca ve ekibiyle yeni bir hava yakalayıp, Boluspor hak ettiği yere en kısa sürede 2-3 hafta sonra geleceğinden şüphem yok. Başkanım size de yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah o play off heyecanlarını tekrardan bizlere yaşatırsınız. Hem yarın ki maç hem de sezon için tüm camiaya başarılar diliyorum.”diye belirtti.

“Bugün Boluspor Tarihinde Çok Özel Bir Gün.”

Yeniden göreve seçilen BGC Bş. Bülent Velioğlu’na başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı; “1986 yılında yönetim kurulu üyesi oldum. 2004 yılında Boluspor Başkanlığına seçildim. Çok zor günlerden, bugün böyle bir tesiste, böyle antrenman sahalarında olmak, hakikaten Boluspor 15 yılda çok büyük bir mesafe kaydetti. Kulüp başkanlığı çok zor bir görev, ben belediye başkan yardımcılığı da yaptım ama Boluspor kulüp başkanlığı çok zor bir görev. Bunu eski başkanlarımız çok iyi bilir. Bu dönem Boluspor ile ilgili bir düşüncem yoktu. Adaylarda da vardı. Bir anda adaylar seçime girmekten vazgeçti. Bizde en son noktada hem valimizle hem de belediye başkanımızla da beraber bir görüşmeyle, bu kulübümüzü bırakmadan yola devam ediyoruz. Tabi kongre bitti transfer başladı, lig başladı yeni bir hocamız, yeni bir heyecan ama maalesef beklediğimiz puanları alamadık. Teknik direktör değişikliğine gittik, yeni hocamız Osman Özköylü ile 2 yıllık mukavele yaptık. Osman hocamız bu ligi bilen bir teknik direktörümüz ve cumartesi maça çıkacağız. Boluspor zor bir süreçten geçiyor. 2 saat önce taraftarlarımız takımımızı ziyaret ettiler. Az sonrada sizler çok değerli basın mensubu arkadaşlarımızla takımla beraber olacağız.  Önemli olan takımımıza kötü günde sahip çıkmak ve o anlamda da çok teşekkür ediyorum. Bana göre özellikle bugün Boluspor tarihinde çok özel bir gün. Hem taraftarlarıma hem de sayın başkanıma ve basınımıza çok teşekkür ediyorum.”diye ifade etti.

“BGC Üyelerinden, Boluspor’a Baklava İkramı”

Konuşmaların ardından Boluspor başkanı ve yönetim kurulu ile BGC başkanı ve basın mensupları, sahada teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde yapılan antrenmanı izlediler.  BGC başkan ve üyeleri antrenmanın sonunda yanlarında getirdikleri baklavayı Bolusporlu futbolculara ve teknik heyete ikram ederek hem yarınki maç için hem de tüm maçlar için başarılar dilediler.

“İnşallah Yarın Milat Olacak.”

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Bülent Velioğlu sahada tekrar yaptığı konuşmasında; “Belki iyi başlayamadık lige ama yeni bir dönem, yarın inşallah maçı güzel bir şekilde alarak, hocamızla birlikte futbola aşık bu şehre yeniden, yeni başlangıç yaparak, sokaklardaki o havayı, insanların beklide evinde sofrasına otururken ki o Boluspor neşesini siz vereceksiniz. Size inanın çok inanıyoruz. Size inanan bir yönetim kuruluda var. Yönetim kuruluna ve Osman Hocamıza yıllardır şahsen de ben kendini çok takip ederim, kendini de çok severim, inşallah yarın milat olacak. Yarın biz türbinde olacağız tam takım basın mensuplarıyla birlikte. Sizi alkışlayacağız ve dua edeceğiz. Allah yardımcınız olsun.”diye ifade etti.

“Sizlerin Bu Desteği, Bu Enerjiyi Vermesi Bizim İçin Çok Kıymetli.”

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü konuşmasında; “ Bütün futbolcu kardeşlerimizle beraber artık bu şehrin havasını değiştirmek, bu şehre gerçekten istenen o başarıları getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tabii ki zorlu bir süreç var önümüzde. Burada şehrin bizimle beraber olması, taraftarın bizimle beraber olması, sizlerin bu desteği vermesi, bu enerjiyi vermesi bizim için çok kıymetli. Tekrar teşekkür ediyoruz.”diye ifade etti. Haber: Fatma Marmara

 


Bu haber 1131 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri