"Tamamen Doluyuz"
Tarih: 04-04-2018 22:32:00 Güncelleme: 04-04-2018 22:32:00 + -


İstanbul Devlet Tiyatrosunun, "Tamamen Doluyuz" adlı tek perdelik oyunu Bolulu sanatseverlerle buluşuyor.

 

 

Becky Mode'un yazdığı, Lale Eren Dalsar'ın çevirisini yaptığı "Tamamen Doluyuz" adlı tek kişilik oyun 10 Nisan 2018 Salı günü saat:20.00’de Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tiyatro Salonunda sahne alıyor.

Yönetmenliğini Elif Erdal’ın yaptığı "Tamamen Doluyuz" oyununda; “Konservatuarın oyunculuk bölümünden mezun olan Sam, kendi alanında iş bulamadığı için, şehrin en lüks restoranlarından birinde rezervasyon görevlisi olarak çalışmaktadır. Tek isteği mesleğini yapabilmek ve gittiği oyunculuk görüşmelerinin birinden olumlu cevap almaktır. Ancak, çalıştığı restoranın bakımsız bodrum katında, üç kişinin işini tek başına üstlenmekte ve Noel tatilinin yoğun rezervasyon trafiğine yetişmeye çalışmaktadır. Bir yandan patronlarının mantıksız istekleri, zengin müşterilerin akıl almaz kaprisleriyle ilgilenip, bir yandan da ailesini ve dostlarını mutlu etmeye çalışan Sam karakterini “Efe Erkekli” canlandırıyor.

İstanbul Devlet Tiyatrosu’ndan; Adnan Ahmet Biricik, Alayça Öztürk, Altan Erkekli, Ayumi Takano, Bedia Öztep, Berkay Tulumbacı, Bülent Şakrak, Celal Kadri Kınoğlu, Didem Atlıhan, Elif Erdal, Emir Tayla, Enis Arıkan, Figen Sümeli, Galip Erdal, Gökhan Yıkılkan, Gülenay Kalkan, Hazal Erdal, İlkgül Kaya, Kerem Kobanbay, Kerem Kobanbay, Levent Ünsal, Yeşim Kızılçeç, Nur Subaşı, Savaş Özdemir, Sercan Gidişoğlu, Şebnem Gürsoy, Tarkan Koç, Umut Tabak, Yeşim Gül, Yetkin Dikinciler, Yıldırım Gücük, Zeynep Anacan’da "Tamamen Doluyuz" adlı tek kişilik oyunun seslendirme kadrosunda görev alan sanatçılar.

İletişim: Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü


 




Bu haber 1210 defa okunmuştur.

Etiketler :

YORUMLAR



Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ

Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri